«Minu imelise elu» Kati: tuntud mehel ei pea ise silma peal hoidma

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati
Kati Foto: Martin Saar / Kanal 11

Millised eelised ja puudused on kooselul, miks on vahel parem vallaliseks jääda – nende küsimuste üle mõtisklesid naisterahvad tänases «Minu imelise elu» episoodis.

Noarootsist pärit Kati (23), kuulsa kunstniku Martin Saare elukaaslane, naudib täiel rinnal äsja alustatud kooselu. Neiul on see teine kooselu, esimene lõppes, sest Kati kallim kolis õpingute tõttu teise linna. Kati oli kaks kuud vaba ja vallaline olnud, kui tänast elukaaslast Martin Saart ühe peo käigus tundma õppis.

Kooseluni liikus suhe sujuvalt ja loomulikult. Märkamatult oli neiu pool elamist Martini koju sattunud ja korterivõtmedki sai Kati juhuse tahtel, kui kallima korterist vajaminevat asja tooma läks.
«Need võtmed lihtsalt jäid minu kätte. Tema neid tagasi ei küsinud ja mina neid ka tagasi ei pakkunud,» muigas Kati.

Otsustavaks sai tegelikult päev, mil Kati sõbranna, kellega ta koos üürikorterit jagas, oma poisi juurde kolis ja Kati fakti ette pani: kas sõbranna jääb üksi suurde korterisse või tuleb üürikas omanikule tagasi anda.

«Ma rääkisin Martiniga, et nüüd on selline variant, et kas ma annan selle korteri ära ja kolin tema juurde, enamus ajast elasin ma nii kui nii seal, või maksan oma korteri üüri edasi,» meenutas Kati. Noored otsustasid kooselu proovida, kuigi mõlemal oli hirm naha vahel, et äkki nad elukaaslastena ei klapi.

«Ma ütlesin: ära muretse, juhul, kui meil midagi välja ei tule, anna mulle kuus tundi ja ma olen läinud. Ma saan alati sõbranna poole minna. Ei ole nii, et paari kolme kuu pärast ütlen: kumb meist välja kolib, sina või mina?»

Alguses läks mõni aeg kohanemisele. Kunstniku natuuri Martin oli harjunud öösiti töötama, juuksur Kati aga päeval. Armunutel tuli teha oma päevaplaanis muudatusi, et klapitada uinumis- ja ärkamisaegu. «Alguses käisin tükk aega nagu zombie ringi: terve päev tööl, öö läbi üleval ja hommikul jälle tööle.»

Lisaks valas õli tulle pidev meedia tähelepanu. «Martin üritas pikka aega mind selle eest kaitsta ja ütles, et meediainimesed on nagu hundikari. Kui fotograafe nägime, pöörasin selja. Käest kinni me kunagi ei hoidnud ja suudlemist vältisime ka. Ainult sõbrad teadsid algul, et koos oleme,» rääkis kaunis blondiin.

Kati nentis ka, et suurel tähelepanul on ka oma eelis. «Ma mõtlesin juba väga ammu, et mu mees võiks tuntud inimene olla, siis ei pea ise nii palju silma peal hoidma. See töö tehakse minu eest ära,» sõnas neiu.

Lapse saamist paar hetkel ei kaalu, otsustati hoopis koer võtta. «Ma saan oma suure armastuse koerale suunata, et meest mitte liiga ära hellitada,» naeris Kati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles