Shannon Leto: moest tuleb osata lõbu tunda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thirty Seconds To Mars - Tomo Milicevic, Jared Leto ja Shannon Leto
Thirty Seconds To Mars - Tomo Milicevic, Jared Leto ja Shannon Leto Foto: SCANPIX

Juuni lõpus Tallinnas kontserdi andnud Ameerika menubändi Thirty Seconds To Marsi liikmed Shannon Leto ja Tomislav Miličević ehk Tomo jõudsid enne esinemist lauluväljakul anda ajakirjale Mood intervjuu, milles mehed muuhulgas loomulikult enda suhteid moega kirjeldasid.

Kuigi esinemistel suudavad bändiliikmed alati huvitavad välja näha, ei ole meeste sõnul nende suhted moega just kõige toimivamad ning ka lava-imagot nad väga tähtsaks ei pea. Laval on nad küll olnud nii kauboid, arstid, zombid, kalamehed kui sõjaväelased, ent Tomo sõnul ei saa öelda, et kostüümidele oleks eelnenud pikk meisterdamisprotsess.

Siiski leidus Shannonil moele oma vaatenurk, mida jagada: «Moe juures on kõige lahedam see, et sa võid teha ükskõik mida, reeglid puuduvad. See on miski, mis iseloomustab sind, see peaks tulema loomulikult ja ei tohi olla pingutatud. Moest tuleb osata lõbu tunda, mitte pidada seda kohustuseks.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles