«Minu imeline elu»: Kati tutvus oma elukaaslase Martin Saarega ööklubis

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Kati
«Minu imelise elu» Kati Foto: Kanal 11

Armastus võib meie ellu tulla kõige ootamatutel hetkedel. Osal meist on üsna muinasjutulised tutvumislood, teistel esmapilgul ehk liiga tavalised. Tänases «Minu imelise elu» episoodis rääkisid naised oma kallimatega tutvumistest.

Öeldakse küll, et ööklubist endale püsisuhet ei leia ja kõik, kes seal on, on teadagi ainult ühe asja peal väljas. Juuksur Kati (23) läks ühel tavalisel argipäeval sõbrannadega välja. «Tallinnas ei ole kolmapäeval nii kui nii midagi muud teha, kui Hollywoodi naistekale minna. Ja nii me läksime,» rääkis naine, kes tol korral aimatagi ei osanud, et oma tulevast elukaaslast seal kohtab.

Kati sõnul olid nad just sõbrannadega lahkumas, kui ta pilk kenale noormehele pidama jäi. Ka kaunis blondiin ei jäänud mehele märkamata ja mõne aja pärast oligi vestlus alustatud. Esimese hooga ei tundnud Kati kunstnik Martin Saart ära.

«Ta tundus mulle väga huvitavana ja õhtu lõpus ma mingi hetk ikka jagasin ära, kes ta on, sest ta oli mulle nii tuttav. Siis mul tekkis juba väike hasart, et teada saada, milline ta inimesena on. Üks asi on see, mida meedia kajastab, teine asi, kes ta tegelikult on.»

Õigupoolest teadis Kati oma tänast elukaaslast aastaid enne kui tutvumiseks läks. «Kui ma kaheksa-üheksa aastat tagasi sõbranna juures Kroonikast artiklit lugesin, et Eda-Ines Ettil on uus noormees, Ameerikas elav eestlasest kunstnik Martin Saar, nägin ta pilti ja mõtlesin, et vau, kena mees, mulle ta meeldib. Mingi aeg ikka lugesin Martin Saarest artikleid, aga sinnapaika see asi jäi. Minu elu läks edasi. Pilti ei saa ju ära armuda,» jutustas Kati.

Kuigi Kati ja Martin tookord hommiku hakul käsikäes klubist lahkusid, ei läinud asi üheöösuhteni.
«Seksini läks ikka väga kaua aega. Me läksime tol hommikul kuue aeg magama. Mina aga ärkasin mõne tunni pärast üles, sest mul oli vaja edasi liikuda. Võtsin oma jaki ja jätsin hüvasti. Õhtul saatis ta mulle sõnumi, et tahab mind veel näha,» meenutas naine suhte algusaega.

Täna on Kati oma elukaaslasega väga õnnelik ja väidab, et kaaslasele mõeldes on tal alati suur rahu südames. «Armastust pole võimalik kirjeldada. Mingi aeg saad aru, et see on see inimene, keda millegagi asendada võimalik pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles