Porschega sõitev mees on kõige seksikam

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik kohtinguid ja suhteid puudutav on ammuilma juba teada? Kui mõelda, et enam ei ole võimalik koomilisemate väidetega lagedale tulla, siis võib rahustuseks öelda, et võib ikka küll. Teadlased on välja selgitanud, et auto järgi saab mehe kohta nii mõndagi öelda, vahendab Joy.de.

Millise mehega läheksid sina meelsamini välja, kas Porsche või Honda omanikuga? Milline mees on kõige atraktiivsem? Too, kes kõige kallima autoga sõidab?

Texase, Rice'i ja Minnesota ülikoolid on nüüd teaduslikult tõestanud, et naistele on kalli auto omanikud kõige ihaldusväärsemad. Samas leiti, et kuigi Porschega mehed esmapilgul atraktiivsed tundusid, valisid naised lõpuks ikka vähem edeva autoomaniku.

Texase ülikooli uurija Jill Sundie selgitas: «Naised tahavad Porschega sõitvate meestega rohkem kohtingule minna, aga nad ei näe neis potentsiaalseid partnereid pikemaks püsisuhteks.»

Tihti on auto mehe jaoks vahend, et meeldivale naisterahvale muljet avaldada. Võrdlusena võib kiigata loomariiki: isane jaanalind demonstreerib teadlikult oma suursuguseid sabasulgi, saates emastele paaritumissignaale. Samamoodi tahab Porsche omanik naist auto abil võrgutada.

Paraku on aga elu näidanud, et kõige edevamad isased ei pruugi olla kõige usaldusväärsemad. Nii saadab kalli ja kiire autoga sõitev mees tahtmatult signaale, et ta tahab vaid elu nautida ja ei otsi kindlalt suhet. Volkswageni omanik näib aga naistele turvalise valikuna, kellele võib igas olukorras loota.

Kas ka Porschega sõitvatel naistel on sama eesmärk, selle abil mehi mõjutada? Jill Sundie eitas seda: «Me ei täheldanud seda, et naised oleks selle pärast raha kulutanud, et meestele meeldida.» Viimane väide puudutas ilmselt ainult autosid. Võibolla on järgmise uuringu aineseks see, kuidas naised oma kõrgete kontsade või liibuvate riietega paaritumissignaale saadavad?
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles