Fantaseeri seksist julgelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tegelikult fantaseerime me kõik seksist - millest täpsemalt, sõltub juba igast inimesest endast. Portaal BildderFrau.de kirjutab, et just erinevad seksuaalfantaasiad on eelduseks heale voodielule. Ei tasu unustada, et erutumine algab siiski peast.

On teada-tuntud tõde, et mehed ja naised unistavad erinevatest asjadest. Kõige sagedamini fantaseerivad mehed vahekorrast stjuardessidega. Ja loomulikult medõdedega.

Hamburgi GEWIS-Instituudi uuringu kohaselt unistab iga viies mees erootilisest kohtumisest kas palatis või haigevoodis. Koguni 40 protsendil meessoost panevad stjuardessid südame kiiremini põksuma, selgus ühest briti uurimusest.

Naised seevastu unistavad kuumast kireööst mõne kuulsusega, näiteks Georg Clooney´, Brad Pitti või Hugh Jackmaniga. Ligi 40 protsenti eevatütardest on fantaseerinud vahekorrast filmitähtedega. Seksist kahe mehega korraga on unistanud 30 protsenti naisi ja iga viies naisterahvas sooviks vahel suguakti omasoolisega.

Hoolimata sellest, et reaalses elus jäävadki meie fantaasiad teostamata, mängivad nad voodielus tähtsat rolli. Nii kummaliselt, kui see ka ei kõla, on aju meie tähtsaim «suguelund». Seksuaalne erutus saab alguse just sealt organist.

Fantaseerimine kui parim eelmäng

Järgmine kord, kui võtad rannas päikest, kujuta ette, et sinu kõrval lebab Brad Pitt, kes sul aeglaselt bikiinipaelad lahti päästab…või Tanel Padar? Või hoopiski Megan Fox?

Ei ole vahet, kellest sa unistad, see vallandab su peas suguiha tekitava hormooni fenetüülamiini. Seksuaalfantaasiad on mõjus eelmäng, mõnikord isegi mõjusam kui mistahes silitused. Miski pole tabu – mida siivutum, seda parem! Lase end täiesti vabaks ja unusta igapäevased mured.

Siivutud mõtted – kasulikud ka tervisele

Fantaseerimine on kasulik ka sinu tervisele – kes unistab metsikutest kireöödest, puhkab argirutiinist ja lõdvestab nii vaimu kui keha. Ka hingelised hädad, nagu foobiad, lahendamata tülid või depressioon, vajuvad sel ajal unustustehõlma.

Unista ja ihalda, millest iganes või kus tahes – aga hoia need unistused enda teada. Sinu seksmõtetest pole kellelgi vaja teada, eriti sinu kallimal. Mida sina hakkaksid selle teadmisega peale, kui küsiksid oma armastatult, kellest tema fantaseerib? Võrdleks end näiteks Angelina Jolie'ga ja kaotaks portsu enesekindlusest? Ära unusta, et meeste jaoks on enesekindlad naised kõige ihaldusväärsemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles