«Minu imelise elu» Külli seksist: naine dikteerib mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Külli
«Minu imelise elu» Külli Foto: Kanal 11/Postimees.ee

Kanal 11 saatesarja «Minu imeline elu» tänases osas oli arutlusteemaks seks. Külli ja Lidia jagasid arvamust, et mis puudutab armumänge, siis on kõik naise enda kätes.

Tervisenõustaja Külli (46) leiab, et seks on oluline igas vanuses ja vormis. Vestlustest oma klientidega järeldab ta, et inimesed keelavad endale liiga palju: «Näiteks mõtlevad, et ma ei saa selles poosis olla, ma näen väga inetu välja.»

«Halloo! Mis tähtsust sellel on?» jääb naisele mõistatuseks. Välimusele keskendudes ei saa tema sõnul nautida ei elu ega seksi. Parem, kui üldse mitte millelegi armatsemise ajal mõelda, ütleb Külli. Kõige alustalaks peab naine kirge ja sellest tal puudust ei tule.

Külli ei ole kunagi ise halba seksi kogenud, sest kõhkluste korral ei lähe ta lihtsalt inimesega voodisse. «Naine dikteerib mängu. Mees võib ju tahta, aga naine ütleb nii, nagu hakkab olema,» rääkis ta.

Keerutamist Külli ei poolda: «Ma ei ole selline naine, kes ütleb, et tal pea või selg valutab. Need ei ole minu jaoks piisavad põhjendused. Kui ei ole okei, siis sa ütledki nii.» Ning kui partner äraütlemist ei aktsepteeri, siis on see tema sõnul mehe probleem.

Abhaasiast Eestisse tulnud Lidial (52) on enda sõnul võimed, mis mehi tagasi toovad. Ta ise on abielus olnud juba kolm korda ning kindel, et suhete osas aitab maagia.

Oma nippe nõustus naine ka jagama: «Kui on mehega lahkhelid armuasjades, mine korja põllult kõikvõimalikud heinad kokku, viska vanni, ole nende taimede sees ja unista sellest, kuidas sa temaga kuskil romantilises kohas oled.» Sedasi toimides pidavat suhted paranema.

Mis puutub aga partnerite võlumisse maagiaga, siis sellesse Lidia hästi ei suhtu. «Teinekord tuleb tütarlaps ja tahab enda kõrvale saada väga ilusat meest, siis ma ütlen, et ma võin siin ju posida, aga mingi aja pärast tal silmad avanevad ja ta ütleb, et tal juuksekarvad tõusevad püsti, et kes tal siis kõrval on,» selgitas naine, kus lõppevad tema võimete piirid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles