«Minu imelise elu» Elo: suurus on oluline ainult lolli mehe puhul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imelise elu» Elo
«Minu imelise elu» Elo Foto: Kanal 11/Postimees.ee

Millist rolli mängib füüsiline lähedus suhetes, mis teeb seksist nauditava kogemuse ja kas suurus loeb, sellest rääkisid eesti naised Kanal 11 saates «Minu imeline elu» täna õhtul.

29-aastasel kontoritöötajast Elol (29) lõppes hiljuti kaheksa aastat kestnud, kuid viimaks üsna ahistavaks muutunud püsisuhe ning hetkel naudib ta vahelduseks vallalise naise elu. See ei tähenda aga juhuseksi – talle meeldib enne meest tundma õppida, et avastada ka negatiivsed isiksusejooned.

«Kui valid piisavalt kaua, siis ei pea pettuma oma valikus,» arvab naine ja järgib sama reeglit ka ise. Elol on enda sõnul olnud suhteid, kus sobitakse ainult magamistoas, aga ka teisi, kus klapitakse kõigil tasanditel. Midagi on alati paraku puudu jäänud, nentis ta: «Et kirg tuleb ja murrab maha, seda ei ole olnud.»

Kuigi oma «õiget» Elo alles otsib, teab ta vähemalt, millest oleneb, kas sädemed magamistoas lendavad: «Suurus on ainult siis oluline, kui mehe pea on täiesti tühi – siis see kindlasti aitab. Kõige parem kombinatsioon on, kui on midagi kupli all ja on midagi püksis ka.»

Praeguseks lahutatud Sirje (51) on olnud abielus endast 15 aastat noorema mehega. Seksi on naine alati oluliseks pidanud ja seda igas eas. Kui aga varsti pärast pulmi laps perre sündis, siis tekkisid probleemid ka tema seksellu.

«Seksuaalelu meil ei toiminud üle kolme aasta. Mina ei pidanud seda normaalseks ja minul oli oma mehest kahju. Ma ei saanud seksida. Ma hakkasin kartma tema suurt fallost,» tunnistas Sirje.

Kui naine oma hirmust abikaasale rääkis, sai viimane sellest Sirje sõnul trauma: «Ta kartis, et ta ei leiagi enam uut naist, et kõigil on see probleem, et temal on nii suur fallos.»

Aga ilma seksita pole suhtel mõtet, leiab 23-aastane Marianna, kes armastab ühtviisi nii seksi kui jalgpalli. «Kui on hea iseloom ja kehv seks, siis tasub juba jääda üksikuks või jääda sõpradeks,» kõlab tema filosoofia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles