Miks on hommik seksiks parim aeg?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamiku tööinimeste jaoks ei ole äratuskella plärisemine rõõmustav helin. Seega miks mitte muuta julm äratus hoopis erootiliseks kogemuseks? Pealegi ütlevad teadlased, et inimesed, kes enda päeva seksiga alustavad, on igati tervemad ja õnnelikumad.

Hommikuseks vabastab tujutõstvat kemikaali nimega oksütotsiin, mis jätab paari armastavate tunnetega terveks päevaks, kirjutas yourtango.com.

Lisaks teeb see sind tugevamaks ja kaunimaks: hommikuseks turgutab immuunsüsteemi, tõstes põletike eest kaitsvate antikehade taset. Orgasm tõstab jällegi östrogeeni taset, mis parandab naha ja juuste tooni ja tekstuuri.

Siin on mõned nipid, et hommikused armumängud veelgi meeldivamaks muuta.

Seksikas äratus

Vali äratuskella helinaks sulnis muusika ning kohe, kui virgud, libista tasakesi öösärk seljast. Nõelraviarst Alexis Arvidson soovitab seda trikki proovida: kui mees selili lamab, siis pane enda käed tema reite vahele, nii et pöidlad oleks suunatud genitaalide poole. Tee pöialdega aeglaselt ja kindlalt kahe sentimeetrise diameetriga ringe. Nõelravi õpetuste kohaselt suunab selle tundliku naha masseerimine verevoolu otse suguelundite piirkonda.

Kiire värskendus

Hiili vannituppa hambaid pesema, sest lisaks värskele hingeõhule saab mees tänu mentoolile sinu hambapastas suuseksi käigus erutavat surinat tunda. Mentooli efekt võib paar minutit aega võtta, seega ole kannatlik, sest mees ei pruugi mõju kohe tunda.

Nauditav vaade

Hommikuseksi üks võludest on see, et päevavalguses on raske oma «vigu» peita. Seega viska oma ebakindlus nurka, et kogeda puhast ja toorest naudingut ning selle asemel, et end tekkide alla peita, heida need pealt, et saaksite mõlemad erutava vaate osaliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles