Henry Kõrvits: mulle meeldib, kui naised kannavad kõrgeid kontsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits
Henry Kõrvits Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

A-Rühmast ja Toe Tagist tuntud räppar Henry «Genka» Kõrvits (36) rääkis ajakirjale Mood antud usutluses oma kokkupuudetest moe ja stiiliga ning tunnistas, et seostades küll hästi riietumist ennekõike hea enesetundega, peab ta mõningaid rõivaelemente etemaks kui teisi.

Näiteks ütleb Kõrvits ausalt, et talle ei istu suurem osa Eesti mehe jalatsitest: «Ma ei hakka siin rääkimagi «vanast heast» sokk ja sandaal combost, aga on ka liiga palju selliseid umbmääraseid halle või valgeid kaunasid, mis tekitavad minus tülgastust.»

Üldiselt leiab mees aga, et kui inimene end oma riietes hästi tunneb, siis ongi see hästi riietumine ning selle reegli järgi riietub ta omadel põhjustel ka ise: «Olen suht veidra kehaehitusega nagu mingi orangutan – suur kõht, lontis õlad ja pikad käed. Seega kannan pigem neid asju, mis mulle selga lähevad, mitte neid, mida ma äkki väga tahaks kanda.»

Oma stiilsuse eest on Genka koos ülejäänud bändiliikmetega ka Toe Tagis ja A-Rühmas ise vastutanud, kuid suuremaid prohmakaid aidatakse poistel siiski vältida. «Ainsakas stilistiks on olnud ilmselt meie oma naised, kes vahel ütlevad, et kuule, ära seda pane, see on päris nõme,» rääkis ta.

Kõrvits ise ei jäta samas naiste riietuse juures üht nüanssi märkamata. «Olen vanakooli mees ja mulle meeldib, kui naised kannavad kõrgeid kontsi,» tunnistas ta, lisades veel, et olgugi see šovinistlik, on see tema eelistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles