Evelyn Sepp: piisavalt hõivatud ja piisavalt vaba

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Viktor Burkivski

Evelyn Sepp (38) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et tema varasemat ütlust, et ta on südameasjades piisavalt hõivatud ja piisavalt vaba, tulebki täpselt nii mõista - piisavalt hõivatud ja piisavalt vaba.

Evelyn leiab, et enda jaoks sisimas lõppenud suhte puhul ei ole mõtet oma aega ega energiat kulutada taaga kaasaskandmisele - koormavad seljakotid tuleb maha jätta kohe, kui see äratundmine on tekkinud. Just see julgus on tal aastate jooksul enda sõnul tekkinud.

Evelyn märkis veel, et on väga õnnelik inimene, sest peamine, mis teda elus huvitab, on inimene ise, inimene kui olevus, kui nähtus. Ja lisaks on ta elu suhtes väga uudishimulik. «Pealegi ei saa elamisest pause võtta, et siis vahelduseks mitte-elamisega tegeleda. Kuigi, tegelikult vist saab, aga neid inimesi nimetame me enamasti õnnetuteks,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles