«Minu imeline elu»: Helen leidis hingesugulase vaatamata 20-aastasele vanusevahele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minu imeline elu - romantika
Minu imeline elu - romantika Foto: Kanal 11

Saatesarja «Minu imeline elu» eilne osa keskendus keelatud suhete temaatikale ning oma armastuslugu, mis kulges vaatamata ühiskonnast ja elust tulenevatele takistustele, jutustasid kolm Eesti naist. Neist noorim, Helen, tunnistas, et leidis hingesugulase mehes, kes nende tutvumishetkel oli neiust täpselt kaks korda vanem ning toona veel abielus.

Võrust pärit Helenit (24) teavad paljud kui lauljat, kelle hitt «Kas tead» on vallutanud kuulajate südamed. Tema armastuslugu on aga paljude arvates olnud mittesobilik ja seda just tema väljavalitu pärast, kes on tüdrukust kakskümmend aastat vanem.

Vanusevahe tõttu ei osanud neiu esialgu isegi arvata, et tutvusest Antiga võiks areneda romantiline suhe. «Aga kui ma teda inimesena tundma õppisin, siis ma sain aru, et tegelikult vanus ei oma tähtsust. Inimese isiksus peab olema sarnane,» arvab naine nüüd.

Samuti ei heidutanud Helenit tõsiasi, et mees oli abielus olnud ja on kahe lapse isa. Pigem soovitab naine Antil oma poegadega just rohkem koos aega veeta.

Esialgu oli osa Heleni tutvusringkonnast küll nende suhte vastu, kuid vähemasti jäi ta ema eelarvamustevabaks. «Mu õde oli see, kes ei olnud väga positiivselt meelestatud Anti suhtes,» nentis naine.

Neid inimesi leidub, kes arvavad, et paar on koos valedel põhjustel, tõdes Helen. «Näiteks üks mu lapsepõlvesõber, meesterahvas, arvas, et ma olen Antiga raha pärast. Kui tekkis olukord, kus Anti firma läks pankrotti ja tal ei olnudki enam midagi, siis ma jäin ikkagi tema kõrvale ja toetasin omalt poolt nii palju kui sain. Siis see poiss ütles, et «vabandust, ma poleks pidanud nii arvama».»

«Eks inimestel on mingisugused stereotüübid lihtsalt paika pandud ja nad näevad seda, mida nad tahavad. Kui keegi tahab näha, et ongi keskeakriisis mees, mida ta tegelikult ei ole, ja lihtsalt võtnud endale noore naise, siis nad arvavad valesti,» on naine enda armastuses kindel.

«Me oleme kindlasti tõestus sellest, et vanus ei ole oluline, et on oluline ikkagi inimesed ja nende kokkusobivus,» sõnas Helen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles