Mees sai üleöö vastsündinud poja üksikisaks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saate «Peremees otsib perenaist» osaline Emeli (35) rääkis Õhtulehele, et sai üksikisaks kohe pärast lapse sündi - mees sai telefonikõne, kus talle öeldi julmalt, et ema loobub lapsest ning tal on alla 24 tunni, et otsustada, kas ta võtab lapse endale.

Enne isapuhkust mööblitislerina leiba teeninud Emeli sai oma 1,8-aastase poja emaga tuttavaks interneti teel ning kuigi naine elas Tartus ja mees Tallinnas Nõmmel, proovisid nad teineteisel külas käies suhet arendada.

Kui kallim ühel päeval oma titeootusest rääkis, oli Emeli õnnelik ja mõtted liikusid tuleviku poole - seda, et naisel on kaelas hiigelvõlad ja samal ajal tiksutab suhet ka teisega, kel raha rohkem, sai mees teada veidi hiljem.

Kui Emeli pärast lapse sündi sünnitusmajja jõudis, soovitasid arstid tal kõigepealt ühe öö kolmepäevase pojakesega haiglas olla, et selgusele jõuda, millise vastutusekoorma ta enda kanda pikaks ajaks võtab.

Hommikul oli isa Emeli raudkindel, et saab hakkama ja nii see ongi - päris 24 tundi ja seitse päeva nädalas ei ole mees siiski pidanud pojaga kahekesi olema, kuna last on vajadusel nõus hoidma nii sõbrannad kui ka ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles