Eero Spriit: ei ole mõtet korrata ühte ja sama elu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Spriit.
Eero Spriit. Foto: SCANPIX

Näitleja ja lavastaja Eero Spriit (61) ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et pole mõtet korrata ühte ja sama elu, vahetades naisi üha nooremate vastu välja.
 

«Tihtipeale 40-50sed mehed lähevad teisele ringile, võttes sama mudeli, aga noorema väljaande. Siis saavad uuesti 45-50-aastaselt nooreks isaks ja elavad sedasama elumudelit uuesti läbi. Mõned kordavad veel 60selt sama kolmandat korda. Aga elu ei ole see. Kui esimesed lapsed on kasvatatud nii kaugele, et nad on ülikooli lõpetanud, siis ei ole vaja hakata uusi lapsi kasvatama. Kui lapsed on iseseisvad, siis oled vaba,» selgitas Spriit, lisades, et kõik eluperioodid on omamoodi huvitavad.

Ka 70-aastane inimene ei ela mehe sõnul igavalt, vaid elab lihtsalt teistmoodi elu. Ühte ja sama elumudelit üha korrates võetakse aga Spriiti hinnangul endale vaid noorema põlvkonna kohustused, mitte ei elata nooruslikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles