Kolm sodiaagimärki, kes on kõige rohkem ennast täis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lee Torrens / PantherMedia / Scanpix

Viisakas inimene valitseb teadlikult oma käitumist, matsid sellest ei hooli ja pahatihti ei saa ise arugi, et midagi valesti oleks. Vahel õigustavad nad inimesed oma käitumist enesekindlusega ja väidavad, et nad on lihtsalt ausad või sihikindlad. Kindlasti oled isegi selliseid ninatarkasid kohanud. Või oled hoopis ise liiga ülbe?

Igaüks ei peagi kogu aeg vaid teistele meele järele olema, veel vähem lipitsema ja pugema, kuid teistega võiks õppida arvestama. Mõni sodiaagimärk saab sellega väga hästi hakkama. Kõige viisakamad märgid on Kalad, Kaksikud, Skorpion ja Vähk. Teistel on selles osas puudujääke. Siin on kolm sodiaagimärki, kes on kõigist kõige ebaviisakamad.

Kaalud (23. september - 22. oktoober)

Sa ei ole sihilikult ülbe, aga sa lihtsalt ei hooli sellest, mida teised arvavad. Kohtad oma elus palju inimesi, kes tulevad ja lähevad, aga tundub, et pea igaühel on midagi öelda sinu suhtumise kohta. Sind ennast ajab see muidugi närvi.

Mida iganes keegi sinu stiilist, karjäärist või su iseloomuomadustest arvab, sina ajad ikka oma asja edasi. Ja kui keegi tunneb vajadust sulle midagi öelda ja oma arvamust avaldada, siis ei karda sa talle vastu astuda. Kas sa oled ebaviisakas? Ilmselt küll. Aga see on sinu elu.

Kaljukits (20. detsember - 19. jaanuar)

Oled vahel teiste silmis talumatult ebaviisakas, sest sa arvad siiralt, et oled kõigist kõige targem. Pead end ise otsekoheseks ja hindad seda omadust endas väga kõrgelt. Teised peavad sind aga pigem taktitundetuks. Lisaks on sul komme iga asja kohta arvamust avaldada, isegi kui sa sellest midagi ei tea.

Sa ei saa sinna midagi parata, et sul on suur kontrollivajadus. See teeb sind sageli ebaviisakaks, sest sa ei oska olla rahulik õpetaja, kes teistele tee kätte näitab. Kui sa oleksid peenetundelisem, võiksid olla palju parem juht.

Ambur (22. november - 19. detsember)

Sul ei ole aega inimestele, kes sulle jalgu jäävad ja teevad su elu keerulisemaks kui see võiks olla. Ainuüksi see suhtumine jätab sinust väga ebaviisaka mulje. Sa tahad elada oma äranägemise järgi ja kui kellelgi on selle kohta kobisemist, lõikad ta kõhklematult oma elust välja. Vahel üritad inimestele teist võimalust anda, kuid harva jagub sul selleks piisavalt kannatust.

Kui keegi mõjub sulle ärritavalt, siis üritad teda veidi aega ignoreerida, aga kui ta ei saa vihjetest aru, siis võid olla väga õel. Sa küll ei naudi seda, aga ega sa teiste tunnetest väga ei hooli ka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles