Uus kodumaine saatesari «Minu imeline elu» lahkab Eesti naiste läbielamisi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria.
Victoria. Foto: Kanal 11

Juba järgmisest esmaspäevast, 13. juunist hakkab Kanal 11 eetris argipäeviti jooksma uus saatesari «Minu imeline elu», kus tavalised Eesti naised räägivad avameelselt oma suhetest, läbielamistest, tunnetest. Naine24.ee püüab iga nädal ühte läbivat teemat ka põhjalikumalt lahata, kaasates nii psühholooge-nõustajaid kui ka lugejaid.

Meil kõigil on oma kiredraamad, suur armastus, pettumused, purunenud suhted, leitud hingesugulased ning õppetunnid. Saates kohtume naistega, kes on valmis oma läbielatut ka teistega jagama.

Me jälgime neid naisi mitme saate jooksul läbi erinevate teemade. Me saame nendega lähemalt tuttavaks ning elame kaasa nende kogemustele. Et ennast nendega võrrelda. Õppida nende vigadest. Innustuda nende õnnestumistest.

Sest hoolimata uperpallidest, mis elul on meile kõigile varuks, on elu siiski ime. Meie kõigi elu on imeline. Sõltumata sellest, milline ta parasjagu on.

Saates astuvad üles väga paljud erinevad värvikad inimesed.

Nende hulgas näiteks:

Victoria (20), üliõpilane

«Mind haavab, kui öeldakse, et lastekodulastest ei saa kunagi asja!»

Tänavaelu. Rusikaseadus. Kodust lastekodusse põgenemine.

Aastaid tagasi ise lastekodusse jooksnud Vica alustab iseseisvat elu. Sel suvel kolib ta kokku oma kihlatuga ning hakkab looma sooja ja turvalist kodu, mida tal endal ei ole olnud. Vica õpib noorsootööd, et muuta nende noorte elu, kelle algus on sama raske kui oli temal.

Olja (32), koduperenaine

«Jah, ma olen ilus ja seksikas. Ma ei võta seda kui tööd, aga see on siiski mu kohustus mehe ees.»

Kaks meest. Kolm abielu. Mitte sugugi meeleheitel koduperenaine.

Glamuurne kahe lapse ema Olja on temperamente ukraina verd kaunitar, kelle pärast mitmed mehed on päid kaotanud. Tema kolmest abielust kaks esimest olid sama mehega.

Juba see näitab, et Olja kirglik natuur vajab põhjamaist tasakaalustamist. Seepärast ongi kõik tema mehed eestlased.

Koduperenaine armastab maalimist: loominguga tegelemiseks on kunstnike suguvõsast pärit glamuuritaril majas oma stuudio.  

Hilja, 80, lesk

«Minu elu oli pühendatud mu mehele. Minu saavutused on minu mehe omad ja ma olen nende üle uhke.»

Skandaal! Abielumehest õppejõu armuke. Sellele omal ajal äärmiselt sobimatule suhtele rajati tugev abielu, mille toel sai Hilja abikaasast Arnold Seppost tunnustatud kirurg ning omanimelise kliiniku rajaja. Kõrgeltharitud Hilja enda elu jäi praguste standardite järgi elamata. Ta oli lihtsalt proua Seppo.

Nende ja paljude teiste naistega kohtume suve jooksul saatesarjas «Minu imeline elu».

Kui Sinulgi on, millest rääkida, saada toimetusele kiri: saade@kanal11.ee.

***

«Minu imeline elu» – Kanal 11s alates 13. juunist argipäeviti kell 21.00

Toimetajad – Aveli Jänes, Kadi Viljak, Kady-Ann Sutt

Režissöör-monteerija – Elar Järvet

Operaatorid – Laur Lugima, Oliver Matkur, Sven Lettens



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles