Lihtne nipp, kuidas külalistest viisakalt lahti saada (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Aeg-ajalt on nii tore, kui sõbrad külla tulevad ja nendega saab hilisõhtuni juttu ajada. Lõpuks tahaks aga magama minna ja külalised ära saata, kuid vahel ei saa nad üldse pihta, et oleks aeg astuma hakata.

Igal heal võõrustajal on selleks omad nipid, kuidas suunata külalisi koju minema, nii et nad ei solvu ja kõik jäävad edaspidigi headeks sõpradeks. Jonathan Van Ness jagab portaalis Pure Wow oma nippi, mis alati hädast välja aitab.

Lähedastele sõpradele võib vabalt öelda, et kell on juba palju ja iga roju mingu oma koju. Veidi vähem tuttavad saab aga teele saata kommetele viidates. Tavapäraselt lõpetab õhtu kohviring, mistõttu tasubki viimases hädas küsida, kas keegi soovib veel enne lahkumist kohvi.

Kohvi pakkumine on viisakas moodus õhtu lõpetamiseks, sest annab külalistele aega jutt kokku võtta ja rahulikult liikuma hakata. Lihtne, sõbralik ja tõhus!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles