Kirill Safonov õpetab reedel Viru keskuses teksaseid tuunima

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viru Keskus

Sel reedel, 27. mail kell 18 viib moedisainer Kirill Safonov Viru Keskuse aatriumis toimuva heategevusürituse «Teksades rinnavähi vastu» raames läbi teksade tuunimise töötoa, kus näitab, kuidas lihtsate vahendite ja elava kujutlusvõime abil tavalistele pükstele vürtsi lisada.

Tema ja teiste Eesti juhtivate moeloojate tuunitud teksad lähevad müüki kell 20 Reval Café Müürivahe tänava kohvikus.

Lisaks teksade tuunimise töötoale esitab reedel oma uusi laule Birgit Varjun, kes on selle heategevuskampaania patroon. Laulavad veel Mikk Saar, Teele Viira ja Imre Saarna. Samuti toimub heategevuslik koogioksjon ning keerutada saab loosiratast.

Kirill Safonov on omandanud magistrikraadi Eesti Kunstiakadeemias, osalenud Supernooval ja stiliseerinud paljusid staare. Koos Mariana Kolesnikuga asutas ta rõivabrändi MAKI ning on aktiivne osaline rõivaste uuskasutusprojektis ReUse Republic.

«Teksades rinnavähi vastu» kampaania eesmärgiks on suurendada teadlikkust ja rinnavähi-sõeluuringust osavõtjate arvu. Kampaaniapäeval kannavad kõik üritusel osalejad ja Viru Keskuse esinduskaupluste töötajad teksapükse ning rinnas rinnavähi ennetuskampaania sümbolit roosat linti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles