Moegaas põhja!

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Elina ja Silvia Kurr

Mis järgneb olümpiatalvele? Loomulikult sportlik suvi! Vähemasti moevaates on see nii. Kuna meile lubatakse kümne aasta kõige ilusamat ilma, tasub panustada riietele, milles mõnus ringi liikuda, tegutseda ja aktiivselt elu nautida. Viska nurka kogu moekraam, mis hoogu maha võtab!

Kiire pilk suvistele tänavatele ja kohe selgus majas – sportlik väljanägemine ongi juba vallutanud elurõõmsa rahva südamed. Pea keegi ei koperda suvepalavas kõrgel kontsal, silkavad hoopis kergel sammul, tennised jalad või värvilised varbad lahtistes sandaalides välkumas. Seljas pole ka midagi pitsitavat ega ahistavat, pigem ikka see, mis elastne ja pehme, võimaldamaks ka kõige pikemaid samme ja hoogsamaid liigutusi. Aga kui mugavuse arvelt lõivu maksta ei raatsi ja samal ajal tahaks sellegipoolest ilus ja esinduslik välja näha?

Kaks Eesti moe tipptegijat annavad väärt nõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles