Viis asja, mida kasutatakse ekslikult libesti asemel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Vahel on kiirelt vaja midagi, mis teeks seksi mõnusamaks, kuid libestit ei ole käepärast. Selle asemel kasutakse pahatihti aineid, mis välise vaatluse põhjal võiksid ju samuti libestina töö ära teha, kuid mis tegelikult teevad naisele liiga.

Eksperdid selgitavad portaalis Woman’s Health, milliseid asju ei tohiks libesti asemel naise jalgevahele sattuda.

Beebiõli

Peale selle, et beebiõli võib kondoomi kahjustada aj teha selle kasutuks, ei tohi beebiõli tuppe sattuda ka seepärast, et soodustab pärmseene vohamist.

Toiduõli

Õli ei sobi kondoomiga kokku ja on tegelikult ka väga halb libesti. Toiduõli ei ole väga libe, mistõttu ei ole seda mõtet libesti asemel kasutada. Pealegi on see toit, mis ei ole vaginaalseks kasutuseks mõeldud ja võib seetõttu tuppe ärritada.

Sülg

Sülg on märg ja seepärast kasutatakse seda sageli libesti asemel, kui seda pole käepärast. Paraku pole ka sülg piisavalt libe, et sellest erilist kasu oleks. Sülg raiskab vaid teie aega, sest kuivab kiiresti ära. Lisaks on sülg nakkushaiguste kandja.

Vaseliin

Vaseliin võib libesti moodi välja näha, aga intiimpiirkonnas seda kindlasti kasutada ei tohiks. Tupes võib vaseliin kergesti põletikku ja bakteriaalset vaginoosi tekitada. Ja nagu teisedki õlipõhised vahendid, lõhub see kondoomi.

Kehakreem

Kreemides on potentsiaalseid ärritajaid alates lõhnaainetest kuni propüülglükoolideni väga palju. Kehakreem või ihupiim võivad põhjustada intiimpiirkonna tursumist, kipitust, valu ja sügelust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles