Millal kasutada silmaümbruskreemi – hommikul või õhtul?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Christian Fickinger / PantherMedia / Scanpix

Silmaümbrusnahk on väga õhuke ja silmalihased saavad päeva jooksul palju tööd. Seetõttu tuleks silmaümbruskreemi kasutada tegelikult nii hommikul kui õhtul.

Vali kindlasti õige toode, mis vastaks sinu vajadustele – aitaks tursumist vähendada, niisutaks, siluks kortse vm. Nahahooldustooteid kanna nahale tiheduse ja tekstuuri järgi õiges järjekorras – alates vedelikest geelide, seerumite, piimade kuni kreemi ja võideni. Sõltub, mida sa kasutad. Silmaümbruskreem kanna alati peale enne näokreemi, õpetab Women’s Health.

Kaks silmahooldusrutiini:

  • Hommikul puhasta nahk ja kanna silmade ümber seerumit, mis tegeleb sinu peamise probleemiga. Boonuspunktid, kui see toode sisaldab ka C- ja E-vitamiini.
  • Õhtul hoolitse oma näonaha eest tund aega enne magamaminekut, et kreemid jõuaks nahka imenduda. Puhasta nahk ja kasuta retinooliga silmaümbruskreemi, mille peale pane veel niisutavat kreemi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles