Just selles vanuses petavad naised kõige tõenäolisemalt

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images/PantherMedia / Monkeybusiness/Scanpix

On põhjus «seitsme aasta sügeluses»? Keskeakriisis? Olgu mis on – on teatud aeg naiste elus, mil nad langevad teise mehe käte vahele tõenäolisemalt.

Victoria Milan korraldas oma kasutajate seas uuringu ning leidis, et on muster, mida naised näivad petmiseks järgivat. Kuigi võid ehk arvata, et 20ndates naised on need, kes kaaluvad oma mehele sarvede tegemist, on tegelikult 37-aastased naised kõige afäärialtimad.

YourTango kirjutab, et keskmine vanus üle kogu maailma, mil naised petavad, on 36,6 aastat, mis on tavaliselt umbes seitse aastat pärast abiellumist, kui silmas pidada, et ülemaailmne keskmine abiellumisvanus on 29.

«Ehk on asi selles, et nende naiste abikaasad ei paku neile tähelepanu ja austust, mida nad väärivad,» püüab fenomeni selgitada Sigurd Vedal, Victoria Milani eeskõneleja. «Ehk nad armastavad oma partnereid, kuid säde on kadunud. Igal juhul on aga meie kogemus tõestanud, et afäär aitab naistel taastada elurõõmu ning pakub füüsilist lähedust, millest nad on puudust tundnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles