Kuidas saada märjemast märjemate naudingute osaliseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson/PantherMedia/Scnpix

Kevad on lõpuks endast märku andnud, kaugel see suvigi enam on! Kuna aastaajad vahelduvad Eestis väga ootamatult, siis valmistume varakult kuumade suvepäevade parimaks meelelahutuseks: märjaks ja jahutust pakkuvaks seksiks!

Tõsi, see eeldab teki alt ja magamistoast väljatulekut ja mõnusalt märjaks saamist – aga kas me just seda polegi viimased kaheksa kuud juba oodanud? Ulakas Kaunitar jagab ideid, kuidas saada märgade naudingute osaliseks.

1) Abiline: libesti

Ükskõik millises kohas veemänge harrastada, tasub meeles pidada, et libesti on selleks tegevuseks hädavajalik abivahend. Kuigi esmapilgul võib jabur tunduda, et vees vallatlemiseks veel lisaniisutust vaja on, siis tegelikkuses uhub vesi ära kogu meie keha poolt toodetava libestusaine ning igasugune sisenemine on krudisev ja võib tekitada naisele mikrohaavandeid. Ei pea ilmselt ütlema, et ainus libestitüüp, millest vees kasu ei ole, on vee baasil libesti, sest vesi uhub ka selle nahalt kohe maha. Parimaks valikuks on silikooni baasil libesti, mis on veemängudeks justkui loodud. Suvel käekotis kaasas kandes aitab see hädast välja ka siis, kui uued kingad on hõõruma hakanud või tuhmid juuksed veidi läiget vajavad. Silikooni baasil libestit ei tohiks kasutada teiste silikoonist toodetega. Seega kui tahad vallatleda mänguasjaga, tõmba sellele kaitseks latekskondoom. Muidugi võiks latekskondoomi kanda ka mittevibreeriv mängupartner.

2) Seks duši all

Kõige lihtsam koht veemängude harrastamiseks on loomulikult vannituba, sest selleks ei pea sa isegi kodust välja minema. Muidugi, kui tahad kellegi teise vannituba kasutada, siis tuleb natuke rohkem vaeva näha. Seks duši all on mitmes mõttes mõnus, esiteks näevad inimesed duši all kuidagi eriliselt seksikad välja, teiseks pole vaja muretseda hügieeni pärast ja kolmandaks on seal ka naistel mugav ejakuleerida, kuna seda saab teha püstiasendis ja koristamine toimub automaatselt. Duši all vallatlemisel on veel üks pluss: iga naine teab, mida hea survega dušivoolik suudab.

3) Seks mullivannis

Mõnusalt tugevad veejoad, mida mullivannid su selja masseerimiseks teevad, suudavad ka muid piirkondi üllatuslikult elavdada, proovi järele!

4) Seks vihma käes

Märg, jahutav, kirglik ja erootiline värskustunne on garanteeritud. Kui tegu pole just 100 protsenti privaatse kohaga, kaasneb sellega ka väike närvikõdi vahelejäämise ees. Siiski soovitame ka teiste inimestega arvestada ja avalikus kohas siiski vaid salajase eelmänguga algust teha, võttes abiks tupekuulid või puldiga juhitava lelu.

5) Jahutuseks veidike jääd

Jääkuubikud on üks parimaid leiutisi, mida tuua köögist magamistuppa. Nende libistamine üle kallima kehakumeruste pakub nii jäist jahutust kui erutust. Siiski tuleb meeles pidada, et jääkuubikud sulavad kiiresti ja kuumal suvepäeval pikale veninud eelmäng tekitab voodis omajagu segadust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles