Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Idee kokkuhoiuks: imelise pulmapeo saab pidada ka tipprestoranis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Andriy Popov/PantherMedia/Scanpix

«Kui suur pulmapidu turismitalus kipub üle eelarve minema, tasuks kaaluda alternatiivina ka pulmapeo pidamist väiksema seltskonnaga mõnes väärikamas restoranis,» leiab veebikeskkonna Pulmahange asutaja Martin Aigro, kelle arvates ei tohiks abiellu astumine sõltuda üksnes rahakoti paksusest.

«Valdav enamus Eesti hinnatumaid restorane puutub regulaarselt kokku pulmapidude võõrustamisega ja paljudel neist on ka spetsiaalsed pulmapaketid välja töötatud,» sõnas Aigro, kelle sõnul sündis Pulmahanke veebikeskkonda hiljuti ka uus kategooria restoranipulmade planeerimiseks.

Restoranipulm võib tema andmetel tuua eelarvesse arvestatava võidu. «Kui vaadata seda sellest küljest, et peokoha ja teeninduse eest justkui eraldi ei pea tasuma ja kulu on see mis kohapeal tarbitakse, siis on võit kindlasti märgatav. Samuti ei pea mõtlema külaliste majutamisele või muudele kulutustele, mis suurema pulmapeoga üldjuhul kaasnevad,».

«Mitmetel restoranidel on ka imeilusad suveterrassid, lava koos tehnikaga esinejate jaoks või privaatsemad saalid suuremate seltskondade tarbeks. Samuti võimaldavad paljud neist soovi korral ka kogu restorani tervenisti broneerimist privaatseks sündmuseks,» toob Aigro välja.

Tagasi üles