Pagari järjekorras solvatud naine ostis kiusaja kättemaksuks kõik koogid eest ära (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vega oma kolleegiga koogikesi nautimas.
Vega oma kolleegiga koogikesi nautimas. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Vega Blossom seisis oma lemmikpagarikoja järjekorras, kui kuulis selja taga üht naist kommenteerimas: «Loodame, et see paksmagu ei osta kõiki kooke ära.»

Õel kommentaar läks 19-aastasele Vegale hinge ja tal tuli idee, kuidas ülbetele naistele koht kätte näidata. Kuigi Vegal oli alguses plaanis osta vaid kuus koogikest, siis puhtalt kättemaksuks ostis ta 54 dollari eest ära kõik koogikesed, mis järele jäänud olid.

Tegu oli lihavõttepühadele eelnenud lõpumüügiga ja müügile oli jäänud vaid 20 koogikest. Vega oli oma ninanipsuga kiusajale nii rahul, et postitas olukorra kirjelduse Facebooki. Tema postitus läks kulutulena internetis ringi rändama ja paljud on avaldanud noorele naisele poolehoidu, et ta nii kavalalt käitus.

Üks koogikestest, mille Vega ostis.
Üks koogikestest, mille Vega ostis. Foto: /Caters News Agency/Scanpix

«Kui ma kuulsin neid õelaid kommentaare, mis see naine ütles, siis ausalt öeldes tahtsin nutta. See tegi mulle tõesti haiget,» kommenteeris Vega ajalehele Mirror. «Kuidas saavad täiskasvanud naised olla nii õelad kellegi vastu, keda nad varem kohanudki pole? Pontsaka lapsena üles kasvades on mulle sageli teinud õelaid märkuseid inimesed, kes millegipärast arvavad, et see on nende asi.»

Kui tavaliselt ei lase Vega end sellisest asjadest häirida, siis seekord solvas teda hingepõhjani, et võõrad naised ütlesid seda meelega valjult, nii et kõik järjekorras neid kuuleksid. «Aga ma neelasin valu alla ja mõtlesin, et kõige parem, mis ma saan teha, on neile õppetunni andmine, et nad hakkaksid teistest lugu pidama.»

Vega Facebooki postitus.
Vega Facebooki postitus. Foto: /Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles