Instagrami staar näitab ette, kuidas tegelikult pepupilte tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üha rohkem fitnessiga tegelevaid naisi on Instagramis kaasa läinud trendiga näidata esiplaanis oma prinki peput. Modell Anna Victoria näitas kahe kõrvuti asetatud pildi abil teistelegi, kui kergesti võib seejuures õige nurga ja poseerimisega tegelikkusest teise mulje jätta.

Foto juures kirjutab naine, et on end lameda istmiku pärast ammu ebakindlalt tundnud. Seetõttu meeldibki talle väga fitness, mis võimaldab teatud kehaosi rohkem treenida ja esile tuua. «Lõputult ei saa aga oma tuharalihaseid suuremaks kasvatada ja selleks, et pepuga uhkustada, tuleb poseerides lihaseid pingutada,» tunnistab ta.

 

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

«Kõik pepupildid, mida sa Instagramis näed, on pingutatud, pepu on taha lükatud ja selg nii nõgusaks aetud, et valus hakkab,» paljastab Anna, kelle selgitusel aitavad illusioonile suuremast pepust kaasa ka kõrge pihaosaga retuusid. «Selleks, et pepu paistaks Instagrami pildil 10 korda suurem, on nii palju võimalusi, ja mina teen seda ka! Mulle meeldib poseerida ja oma «Instagrami peput» imetleda, kuid see ei ole minu päris pepu. Ja see on täiesti okei.»

Anna Victoria on oma aususega veelgi enam populaarsust kogunud. 2017. aasta jaanuaris postitas ta sarnase pildi oma kõhust - kõht sisse tõmmatult poseerides ja lõõgastunult diivanil istudes.

 

Me 1% of the time vs. 99% of the time. And I love both photos equally. Good or bad angles don't change your worth ❤️ I recently came across an article talking about how one woman stated she refuses to accept her flaws, because she doesn't see them as flaws at all. I LOVED that because it sends such a powerful message that our belly rolls, cellulite, stretch marks are nothing to apologize for, to be ashamed of, or to be obsessed with getting rid of! As I'm getting older, I have cellulite and stretch marks that aren't going away, and I welcome them. They represent a life fully lived (for 28 years so far :)) and a healthy life and body at that. How can I be mad at my body for perfectly normal "flaws"? This body is strong, can run miles, can lift and squat and push and pull weight around, and it's happy not just because of how it looks, but because of how it feels. So when you approach your journey, I want you to remember these things: I will not punish my body I will fuel it I will challenge it AND I will love it ??? If you're following my page, you're a part of helping me spread this message and creating this movement - thank you. #fbggirls #realstagram www.annavictoria.com/guides

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

Anna sõnul jäävad vihkajad alati vihkama. «Inimestel on alati sinu kehast oma arvamus. Kas nad ütlevad vahel halvasti? Jah,» kirjutas ta viimatises postituses. «Aga kord ütles üks tark naine: «Sa võid olla kõige küpsem ja mahlasem virsik maamunal ja ikka leidub keegi, kellele ei meeldi virsikud.»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles