Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Sündis maailma muhedaim beebi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

33-aastane Angel Taylor on kolme lapse ema Washingtonist. Hiljuti sündis nende perre poeg Sullivan, kes tuli ilmale pärast neli päeva kestnud sünnitust keisrilõike abil.

«Rasedus oli ka üldiselt väga raske,» ütles Taylor Buzzfeedile. 37. nädala kontrollis aga öeldi talle, et tema vererõhk on liiga kõrge ja et sünnitus tuleb varem esile kutsuda. «Ma ei olnud selleks üldse valmis. Ma olin paanikas.»

5. märtsil saabus Taylor haiglasse, õnneks naise vererõhk alanes. Ettevaatlikult hakati sünnitust esile kutsuma, kuid neljandaks päevaks oli avatust vaid neli sentimeetrit ning kuigi looteveed olid ära tulnud, ei paistnud, et sünnitus edeneks. Ette tuli võtta erakorraline keisrilõige. Õnneks jõudis õigeaegselt haiglasse paari fotograaf Laura Shockley.

Shockleyl õnnestus pildile püüda moment, kui beebi Sullivan ilmavalgust nägi ning hoolimata komplikatsioonidest tundub, et tegemist on maailma kõige muhedama lapsega. Ta käed on laiali, näol naeratus ning ta näib maailma tervitavat: «Tere! Siin ma olen!»

«See on nii naljakas, kuna ta kõhus tõesti väänles palju,» meenutab Taylor. «Me muudkui ütlesime talle, et kui ta ükskord välja saab, on siin palju rohkem ruumi liigutada.»

Taylor ja Sullivan pääsesid hiljuti koju ning ema ja beebiga on kõik korras.

Märksõnad

Tagasi üles