5 vabandust, mida petjad kasutavad ja kuidas neid vahele võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Man Kissing Sexy Blindfolded Woman In Bed
Man Kissing Sexy Blindfolded Woman In Bed Foto: Andriy Popov/PantherMedia / Andriy Popov

Millised on peamised vabandused, mida petjad kasutavad, kui oma armukesega kokku saavad?

Afääre vahendav veebisait IllicitEncounters uuris oma saidi kasutajatelt, millised on peamised vabandused, mida nad armukestega kohtumisele hiilimiseks kasutavad ning Female First pakkus välja lahendusi, mida teha, kui sa kallimat petmises kahtlustad.

«Ma mängin golfi.»

Uuri natuke golfi kui spordiala kohta ning vii läbi test. Kui nad ei jaga golfisõnavara ning ajavad mõisted sassi, on šanss, et pallimine ei käi golfiväljakul.

«Mul on ärikohtumine / ma pean kaua töötama.»

Helista sekretärile ning mõtle välja lugu sellest, kuidas tahad kallimat üllatada. Küsi, millistel õhtutel on ta vaba. Seega, kui ta tuleb jutuga, et on pikal koosolekul ja sa tead, et seda ei toimu... on ta tõenäoliselt mõnel padjakoosolekul.

«Ma lähen baari.»

Küsi, kellega ta seal käis ning järgmisel korral kui neid inimesi kohtad, vii jutt baariskäigule. Kui nad vaatavad sind tühjal pilgul, on tõenäoline, et su kallim jagas jooke kellegi teisega.

«Ma lähen jõusaali.»

Kui ta ei ole aga rohkem vormis - kuigi koju saabudes näost punane ja higine - veetis ta tõenäoliselt tunnikese voodis rahmeldades.

«Ma lähen käin poes ära.»

Aga ometi ei täitu külmik toiduga, paki piima toomiseks läheb mitu tundi...? Helista talle ootamatult ja paku, et kohtute poes, siis saaksite koos poodelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles