Pulmafotograafid teavad: kaheksa märki, et abielu ei jää kestma

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pulmafotograafid on tihti just need, kes oma terava pilguga panevad tähele inimese emotsioone, liigutusi ja žeste. Seega, kes oleks veel parem ennustama abielu saatust, kui mitte nemad.

  1. Üks partneritest ei ole pildistamisest üldse huvitatud. Üks asi on see, kui mõnele inimesele ei meeldi poseerimine, kuid teine asi on, kui ta ei suuda isegi oma pulmapäeval sellest üle olla, kirjutab Huffington Post. Õnnelik ja just abiellunud inimene suudab ennast kokku võtta ka selleks, mis talle nii väga ei meeldi.
  2. Paljud külalised jäävad pulma tulemata. See on märk, et isegi paari sõbrad ja tuttavad ei usu, et see abielu jääb kestma.
  3. Keemia noorpaari vahel on jahe. Armunud inimesi pildistades saab aru, kui palju nad üksteisest hoolivad ja milline on nende kehakeel. Kui näiteks üks osapool on võlts ja tunneb ebamugavust, siis ei ole ka abielule pikka iga oodata.
  4. Kui värske abielupaar juba pulmas kakleb. Võib ju arvata, et kuna tegu on väga stressirohke päevaga, siis võivad närvid natuke pingul olla ja see tuleneb sellest. Fakt on aga see, et kui kumbki ei suuda juba pulmas konflikte maandada, siis ei suudeta ka seda edaspidi.
  5. Neil on erinev arusaam rahast. Kui arutada paariga fotograafi osalust ja tasu ning paar ilmselgelt on eri arvamusel, siis see näitab, et ka tulevikus võib sellest probleeme tulla.
  6. Paarike on üksteise suhtes sarkastiline. Sarkasm on selline asi, mis pigem tuleb aastatega, kuid kui tajuda seda juba pulmas, on asjad halvasti.
  7. On näha, et suhe baseerub ainult füüsilisel atraktiivsusel. Kui paarike ainult üksteise küljes ripub ja on näha, et emotsionaalse läheduse asemel domineerib seksuaalne, siis ei pruugi see abielu kaua kesta, sest ainult heast seksist ei piisa.
  8. Abiellujad ei räägi üksteisega just eriti palju. Pulmas on tõesti palju külalisi ja hulk tegemist, kuid sellegi poolest peaks vastabiellunud üksteise jaoks aega leidma, et nalja visata ja niisama lobiseda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles