Jahmatavad pildid: noor naine jäi pärast vanaema surma kiilaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savannah Cinadr.
Savannah Cinadr. Foto: Caters News Agency/Scanpix

20-aastane USA neiu Savannah Cinadr kaotas möödunud aasta suvel traagilises avariis oma vanaema. Selle tagajärjel tekkis neiul alopeetsia ja vähehaaval langesid tal kõik juuksed peast.

Savannah leinas oma vanaema väga raskelt, sest pidas teda oma parimaks sõbraks. Pärast memme surma märkas ta, et igal hommikul tuleb peotäis juukseid peast lahti. Kui ta üritas juukseid pesta või patsi panna, tuli neid veelgi rohkem ära, edastab Caters News.

Savannah omavanaemaga.
Savannah omavanaemaga. Foto: SAVANNAH CINADR / CATERS NEWS/Caters News Agency

Kui juuksekadu süvenes, tekkis Savannahl ka depressioon, sest ta pidas enda välimust mehelikuks ja ei julgenud seetõttu enam kodust välja minna. Kord arsti juures käies oli ooteruumis üks laps, kes teda jälgis ning tahtis teada, miks ta nii «imelik» ja «jube» välja näeb.

Juuste järkjärguline väljalangemine.
Juuste järkjärguline väljalangemine. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Mõistagi võttis Savannah lapse kommentaare väga hinge ja masendus süvenes. Oma olukorra parandamiseks hakkas ta raha koguma ja ostis omale blondi paruka. Möödunud kuul läks neiu üle pika aja esimest korda kodust välja ja on nüüd hakanud tõsisemalt oma vaimse tervisega tegelema.

Savannah oma parukaga.
Savannah oma parukaga. Foto: SAVANNAH CINADR / CATERS NEWS/Caters News Agency

Praeguseks on küll Savannah leppinud sellega, et tal naturaalseid juukseid ei ole, kuid sellegipoolest ei taha ta kiila peaga ringi käia ja eelistab parukat. Juuksed annavad talle enda sõnul enesekindluse ja tunde, et ta on naiselik naine.

Savannah Cinadr.
Savannah Cinadr. Foto: SAVANNAH CINADR / CATERS NEWS/Caters News Agency
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles