Mis asi on sekstimine ja kuidas see suhet mõjutab?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kas sa teadsid, et hinnanguliselt 80 protsenti inimestest harrastab seda kõnealust tegevust? Väidetavalt on sellel positiivne mõju seksuaalelule, kuid kas ka suhtele üldisemalt?

Seksting ehk üksteisele seksikate sõnumite või piltide saatmine on äärmiselt populaarne, kirjutab Business Insider. Näiteks 58 protsenti Ameerika tudengitest vastas, et on kunagi partnerile ulaka pildi või sõnumi saatnud. Eriti on see levinud pikamaasuhtes olevate paaride hulgas.

Värske uuring aga ütleb, et sekstimine võib küll mõjuda hästi voodielule, kuid võib suhet negatiivselt mõjutada jällegi muul viisil. Selgub, et inimesed, kes pidevalt sekstivad tunnevad ennast suhtes ebakindlamalt, vähem pühendunult ja suurema tõenäosusega ka flirdivad sotsiaalmeedias rohkem.

Kuna tegu on ainult seksile ja seksuaalsusele suunatud tegevusega, siis võib muu oluline tagaplaanile jääda. Seega suhte seisukohalt oleks parem keskenduda koos olemisele ja suhtlemisele üldisemalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles