Teaduslikult tõestatud riietumise nipid, mis teevad naise atraktiivsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui iseloomuomadused kõrvale jätta, ei saa salata, et mõned riided on vastassoo silmis ahvatlevamad kui teised. Siin on asjad, mis püüavad meeste pilgud.

Kontsad

Väljaandes Archives of Sexual Behavior avaldatud uuringu kohaselt teevad kontsad naise meeste silmis atraktiivsemaks. Lisaks näitas uuring, et kontsi kandvatele naistele lähenevad mehed rohkem, kirjutab Who What Wear.

Foto: Panther Media/Scanpix

Punane värv

Pole üllatus, et punane värv samuti pilke püüab. Väljaandes The Journal of Personality and Social Psychology avaldati uuring, mis tõestas, et punane värv teeb naised meestele külgetõmbavamaks.

Foto: Panther Media/Scanpix

Varrukateta kleidid ja topid

Pikad ja saledad jalad on kaunid küll, kuid New South Walesi Ülikoolis tehtud uuring näitas, et mehed peavad naiste käsi hoopis atraktiivsemaks.

Foto: Panther Media/Scanpix

Peenike piht

Mitmesugused uuringud on näidanud, et meestele meeldib liivakellafiguur. kel see olemas, saab julgelt kanda liibuvaid kleite. Kel piht nii peenike ei ole, saab seda pihavöödega matkida, et oma vöökoht rohkem esile tuua.

Foto: Panther Media/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles