Suhteekspert annab nõu: kuidas pärast lahkuminekut uuesti kohtamas käia?

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pärast pikka suhet võib mõte uuesti kellegagi suhtes olemisest tunduda hirmutav. Kuidas aga uuesti ja valutult kohtingueluga alustada?

Mõned nõuanded:

  1. Ära võta kohtinguid liiga tõsiselt. See, et sa oeld nii kaugele jõudnud, et uuesti suudada meestega välja minna, ei tähenda, et sa pead nendega kohe koos elama või isegi seksima, kirjutab Daily Mail. Võta seda pigem kui erinevate inimestega kohtumist, kellelt on midagi õppida või kellega on lihtsalt tore aega veeta.
  2. Otsi julgesti abi. Kui sul lahkuminekust juba jupp aega möödas ja sul on uue lehekülje pööramisega suured hirmud ja raskused, siis otsi abi psühholoogi või terapeudi käest.
  3. Avasta enda jaoks kohtinguäpid. Äpid on head just neile, kes ei otsi esmajärjekorras väga tõsist suhet ja soovivad pigem niisama ringi vaadata. Äpis ei ole sa kohustatud kellegagi välja minema, vaid võid niisama inimestega lobiseda.
  4. Teadvusta enda emotsioone. Pärast pikka suhet võivad sind vallata erinevad tunded ja hirmud, kuid oluline on neid aktsepteerida ja läbi elada.
  5. Ära sega sellesse lapsi. Paljud inimesed kardavad, et lapsed ei võta uut partnerit omaks või on isegi selle vastu. Laste tõttu ei saa aga jätta oma elu elamata.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles