Veteranpaarid soovitavad: veel neli lollikindlat valentinipäevaideed

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuidas veeta romantiline sõbrapäev nii, et see tugevdaks ka teie suhet? Nõu annavad paarid, kes on koos olnud aastakümneid ning vannuvad, et nende valentinipäevaideed töötavad.

Reader's Digest rääkis paaridega, kelle suhe on püsinud õnnelikuna pikki aastaid ning palus, et nad jagaksid nõuandeid - millised on parimad ideed valentinipäevaks?

1. Minge aardejahile

Jätke teineteisele kodus erinevatesse kohtadesse kirjakesi ja juhendeid, mis suunavad järgmiste üllatuste juurde. Nii on päev täis särtsu ja lõbu. Õhtul jääge aga hoopis koju ning valmistage koos midagi erilist süüa.

2. Taaslooge teie suhte algusmoment

Igal paaril on meeles see hetk, mil nende armulugu sai alguse. Olgu see varastatud suudlus vanematekodu ukse ees või mõni muu moment - püüdke see valentinipäeval taasluua, et meenutada algusaja liblikaid.

3. Seadke teineteist esikohale

Ükskõik, kui palju te ka ei armastaks oma peret ja lapsi, tuleb meeles pidada, et see kõik oleks ilma partnerita olemata. Seega püüdke leida võimalus kahekesi kuskile minna ning ainult teineteisele pühenduda.

4. Lõbutsege koos seltskonnaga

Mõnele paarile meeldib valentinipäeva vaid kallimaga veeta, kuid see ei pea sugugi nii olema. Haarake tegevusse perekond ja sõbrad, miks mitte! Tähistage seda hoopis sõbrapäevana ning pidage meeles ka oma lähedasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles