Kuus küsimust, mida küsivad üksteiselt ainult tõeliselt armunud paarid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Emotsioonid võivad olla salakavalad ja vahest ei pruugi sa märgatagi, kuidas oled ülepea armunud. Kuidas aga vahet teha, kas oled armunud või lihtsalt vaimustuses?

Mõned küsimused, mis aitavad sellest aru saada.

  1. «Kuidas ma saan sind aidata?» Kui inimesed on armunud, siis nad tahavad üksteise eest hoolitseda, kirjutab Elite Daily. Isegi, kui see on lihtsalt teise mure kuulamine ja tema lohutamine.
  2. «See tundub nii õige, et me oleme koos!» Suhteekspert Susan Winter ütleb, et kui partnerid suudavad üksteisele öelda seda, mis neil päriselt ka mõttes, siis tegu ka tõeliste tunnetega.
  3. «Lahendame selle probleemi.» Armumine ei tähenda tingimata, et inimesed üldse ei tülitse, kui sellest saadakse ka alati üle. Kuna mõlemad on armunud, siis on ka mõlemapoolne soov, et asi laheneks võimalikult kiiresti.
  4. «Ma tunnen nagu ma võiksin sulle rääkida ükskõik mida.» Soov ja vajadus partneriga rääkida ja olla avatud, on märk armumisest.
  5. «Mulle meeldib sinu kohta uusi asju avastada!» Kuna ka armumine võtab aega, siis ei tähenda, et peab kohe armastust avaldama. See pigem näitab, et kellelgi on kiire ja tunded ei pruugi olla siirad.
  6. «Sa väga meeldid mulle!» Ei tasu alahinnata selle lause tähtsust, kuna armumise esimene märk ongi ju meeldimine.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles