See inimtüüp petab kõige suurema tõenäosusega

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Võib olla raske ennustada, kas sinu partnerist või sinust endast võib kunagi saada petja, kuid asjatundjad on märganud teatavat seaduspära.

Afääre vahendava veebisaidi Victoria Milan andmetel usub 86 protsenti nende liikmetest, et just loomingulised inimesed on altimad petma. 70 protsenti tunnistas, et on flirtinud või afääri alustanud inimesega, kellel on loominguline elukutse või loominguline meel.

Petjad ise usuvad, et on neli peamist põhjust, miks just see inimtüüp abieluvoodist väljaspoolt seiklusi otsima kipub. Loomingulised inimesed on juba loomult isekad – neil on vaja palju aega ja ruumi oma loomingulisuse toitmiseks ning sageli võivad nad oma tööd-tegemised lähedastest ettepoole tõsta. Kui neil on partner, kes ei mõista seda vajadust, siis ajabki see neid kellegi uue juurde.

Teiseks on loominguliste inimeste jaoks on oluline leida inspiratsiooni paljudest inimestest, nii nad loovadki suhteid vabamalt – ikka uute elamuste otsinguil. See võib aga viia ka intiimsete suheteni.

Kolmandaks ei ole loomingulised inimesed just üleliia konservatiivsed, usuvad petjad ise. Neile meeldib elada enda loodud reeglite järgi – ja vahel ka mööda hiilida suhtereeglitest.

Lõpetuseks aga usutakse, et loomingulised inimesed on vastupandamatumad, kuna näevad maailma värskelt ja põhevalt, mitte ainult must-valgena. See võib aga olla huvitatud inimese jaoks väga värskendav ellusuhtumine.

Niisiis, milliste valdkondade esindajaid peetakse loomingulisteks? Nimekiri on järgmine: arhitektuur (26%), disain (20%), kirjutamine (14%), turundus (13%) ja fotograafia (10%), vahendab Female First.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles