Galerii: noorest emast sai julgete kõhupiltide pärast Instagrami staar

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kahe lapse emast on saanud Instagramis kuulsus, sest ta hindab oma sünnitusjärgset keha ja näitab seda hea meelega ka teistele.

28-aastane USA naine Lisa Wilson on kahe tütre ema. Esilagu häbenes ta oma väljaveninud kõhunahka ja rasedusarme ning unistas vana keha tagasisaamisest, edastab Caters.

Lisa lapsed patsutasid aga ema kõhule, küsisid rasedusarmide kohta ja tahtsid teada, miks emme kõht nii krobeline on. Seetõttu otsustas Lisa, et ei häbene end enam ja võtab muutused omaks.

Kui ta varem üritas oma kõhtu varjata, siis aasta tagasi avaldas ta esimest korda Instagramis oma kehast üdini ausad ja paljastavad fotod, et oma keha paremini väärtustada.

Piltide avaldamisega loodab Lisa inspireerida nii oma tütreid kui teisi emasid, kelle keha on raseduse pärast muutunud ja ei ole enam kunagi endine. Nüüdseks on tal Instagramis palju fänne ja ta postitab uusi fotosid oma vahvast kõhust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles