Milline mantel sobib sinu iseloomuga?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Talvemantli valik näitab puhtalt stiili abil välja, mida võid tunda, milline on su maitse ja mida võib sinust arvata. Oled nõus või vaidled vastu?

Pole raske arvata, et kui naine kannab nahktagi, on ta vinge iseloomuga ja julgeb seda välja näidata. Samuti võib eeldada, et villase mantliga naine tahab pigem tagaplaanile jääda, kirjutab You Beauty.

Trentšmantel on ajatu ja klassikaline rõivas, mis jätab sust nutika ja haritud mulje. Trentš on garderoobi üks baasrõivastest, sest ei lähe niipea moest välja.

Laura Bailey.
Laura Bailey. Foto: Vida Press

Puhvis vatiinjope sobib hästi neile, kes ohverdavad stiilse välimuse soojale ja mugavusele. Vahel on lihtsam jope selga tõmmata ja mitte rohkem mõelda.

Rachel Zoe.
Rachel Zoe. Foto: Vida Press

Kannad nahast bomber-jakki, sest oled lahe ja sellest ise väga hästi teadlik. Kannad tagi ka talvel, sest see näeb hea välja ja näitab su maitset selgelt välja. Sa ei talu mingit vastuvaidlemist ja oled veidi müstiline. See teeb sind teiste silmis huvitavaks.

Chloe Sevigny.
Chloe Sevigny. Foto: Vida Press

Aviaator-jakk näitab sinu seiklusjanu, mis ootab välja päästmist. See on jakk, kuhu on sinu nimi sisse kirjutatud. Oled südames mässaja ja jääd alati endale truuks.

Kendall Jenner.
Kendall Jenner. Foto: Vida Press

Kannad villast mantlit, sest tahad olla naiselik ja šikk. See sobib hästi su teiste naiselike riiete ja aksessuaaridega. Kui tahad vahel mugavalt võtta, siis ei pea villast mantlit kappi seisma jätma, see klapib hästi ka tanksaabaste ja isegi kummikutega.

Nicky Hilton.
Nicky Hilton. Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles