Uuring annab vastuse: kas mehed eelistavad vanemat või nooremat armukest?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tuleb välja, et vanus tõesti pole ainult number.

Afääre vahendava kohtumisportaali Illicit Encounters korraldatud kasutajauuringuga jõuti järeldusele, et mehed eelistavad pigem afääri vanema naisega kui kellegagi, kes on noor ja kogenematu.

Pooled meestest eelistavad naist, kes on neist kolm aastat vanem. 30 protsenti meestest on nõus, kui armuke on neist kümme aastat vanem.

Veebikülje esindaja Claire Page sõnas, et on üsna selge – enamik afääride otsijatest pööravad vanusele tähelepanu. «Aina enam avastavad mehed, et nende nooremad partnerid on ebaküpsed ning neil pole piisavalt kogemusi,» vahendab Female First. «Seetõttu eelistavadki mehed vanemaid naisi, kes on enesekindlad ja teavad oma väärtust.»

Sama tõdes ka üks küsitlusele vastanud mees nimega Harry: «Mul on olnud mitmeid suhteid nooremate naistega ja need kõik on ebaõnnestunud. Ma tahtsin leida kedagi, kes mind erutaks, seega mõte vanemast naisest, kes suudaks mind stimuleerida nii seksuaalselt kui ka intellektuaalselt, oli ainult loogiline. Minu kogemused vanemate naistega on mind alati õnnelikumaks teinud kui suhted noorte naistega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles