Video: Washingtoni baaritöötajad hädas ülbe kliendiga, kes neile vett näkku puristab

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Washingtoni baari- ja restoranitöötajad on hästi kursis tülika kliendiga, keda nad kutsuvad nimega «Baby D». Seni on ta olnud tüütu ja ebaviisakas – eriti naistöötajate vastu – kuid hiljuti püüdis turvakaamera videosse märksa veidrama käitumise. Nimelt puristas mees baaritöötajale vett näkku, kui too tal lahkuda palus.

Washington Post kirjutab, et vahejuhtum leidis aset kohvikus nimega Qualia Coffee. Sisenes klient, kellel oli juba varem palutud enam mitte sinna asutusse tagasi tulla. Kui mänedžer Allie Viall mehele seda ütles ja tal lahkuda palus, kõndis härra veemasina juurde, haaras suutäie vett ning puristas selle Viallile näkku.

Video laeti üles Facebooki, kus see kiirelt levima hakkas ning paljud inimesed nõudsid kättemaksu, kuna on ka varem «Baby D-ga» kokku puutunud. Üks inimene imestas, et mees on ikka veel vabaduses - tuleb välja, et neid veepuristamistrikke olla ta teinud juba aastaid tagasi.

«Baby D» endine väidetav tööandja aga ütleb, et tegemist on mehega, kes vajab meditsiinilist abi ning terapeuti – vihase rahvajõugu kättemaksust poleks kindlasti kasu.

Mees on korduvalt ahistanud erinevate baaride ja restoranide (nais)töötajaid ning korra ka avalikult restorani ees, kust talt paluti ebaviisaka käitumise pärast lahkuda, avalikult urineerinud. See on ka vahejuhtum, mis teenis talle antud hüüdnime.

Viall andis asjast teada politseile ning loodab, et lõpuks võetakse mees tegude eest ka vastutusele.

Assault 1/22/18

**UPDATE 1/25** I had no idea when we posted this that so many people would come forward from all over the city with similar stories. To everyone who has been abused by this individual, remember that being a victim does NOT make you weak. Your strength and understanding have been crucial in helping me keep my chin up in the face of a bully--because it's the right thing to do. Of course I understand and share everyone's outrage and anger, but I ask that we, on the side of good, don't stoop to his level of violence and threatening behavior. He's been called out. Now let's take the high road, be the bigger person--or community--and behave the OPPOSITE of how he would behave. QUALIA IS WORKING WITH MPD, POLICE KNOW HIS IDENTITY, A WARRANT IS FORTHCOMING, AND AN ARREST WILL BE MADE. Justice is imminent. It can be a slow process, but it is due process. Thank you all, you were integral in moving this forward. - Allie #WhenTheyGoLowWeGoHigh #PetworthJustice Most of our customers are amazing and are a huge part of what gives Qualia its cozy neighborhood vibe. That being said—and as many of you who also work in the service industry know—we do get our share of rude boys. Today a customer who, for the entirety of his patronage, has shown a pattern of disrespect towards our female staff, chose to assault me, as you can see in the video below. The police are on the case, as well as the Qualia Quail Detective Agency, and we’re hot on his trail, but if you have any information on him, please contact us. #SmashThePatriarchy #APublicShaming

Posted by Qualia Coffee on Monday, 22 January 2018
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles