Uuring: just see on vanus, mil sa oled teksade kandmiseks liiga vana

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Teksad on paljude naiste armastatud ja asendamatu riideese ning on öeldud, et teksad ei lähe kunagi moest ära. Aga üks uuring viitab, et on olemas vanus, mil me peaksime teksade kandmisest loobuma.

2016. aastal viidi Suurbritannias läbi uuring, mille kohaselt peaksid naised lõpetama teksade kandmise... 53-aastaselt! Tõsi, ehk pole siis enam õige aeg nabapluusideks (kuigi igal naisel on õigus ja vabadus kanda täpselt seda, mida ta tahab, vanusest hoolimata), aga teksad?

MSN täpsustab, et see uuring siiski ei teata, et me peaksime 53. sünnipäeval oma teksapükstevaru põlema panema. Selgub hoopis, et selles vanuses pole lihtsalt enam uute teksaste ostmine vaeva väärt - nimelt ütles üks kümnest üle 50. aasta vanusest inimesest, et nad kulutavad õige paari leidmiseks rohkem kui viis päeva ja kogu protsess on nii frustreeriv, et 6 protsenti suisa puhkevat selle käigus nutma.

Nii et kui sa mahud veel oma vanadesse teksadesse, ära näe uute otsimisega vaeva! Ning tegelikult muidugi tasub meeles pidada, et igasugused «moe- ja riietumisreeglid» võiksid jääda sinna, kuhu nad kuuluvad - minevikku. Sina kanna ikka seda, mis sulle meeldib ja mis sind õnnelikuks teeb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles