Pilk peale: disainer Anni Ilvese värske kollektsioon kui alpaka kallistus

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Disainer Anni Ilvese poolt loodud värskes kudumitekollektsioonis kohtub klassikaline modernsega ning minimalism põnevate aktsentidega. Looduslike mahedate toonidega mudelites on mängitud erinevate sümmeetriate ja tekstuuridega, et rõhutada naturaalse alpakavilla loomupärast ilu.

Valikust leiab nii naiste kui meeste pikki ülesuuruses kampsuneid ja kardigane, mitmekülgseid pontšosid kui ka mütsi ja salli kombosid. Soojust ja pehmust õhkavad alpakavillast kudumid lausa kutsuvad end embama.

Luksuslik, vastupidav ja äärmiselt haruldane alpakavill ja -nahk on oma omaduste poolest kõrgelt hinnatud materjal kogu maailmas. Alpakade karvkatte muudab eriliselt siidiseks ja siledaks karm kliima Andides 3500-5000 meetri kõrgusel ja ööpäevas pea -20 kuni +20 kraadini kõikuv õhutemperatuur loomakeste kodukohas. Hindamatu väärtuse annab alpakavillast toodetele aga materjali hüpoallergilisus, tõhus soojapidavus ning mustuse-, vee- ja tuulekindlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles