Sekspoos, mida peavad kõige hirmutavamaks nii mehed kui naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas teha beebit?
Kuidas teha beebit? Foto: Vida Press

Kui teil peaks partneriga olema tahtmist uut sekspoosi proovida, siis valikut selleks on küll ja veel. Seejuures võite juba ette arvestada, et nii mõnigi poos on pigem ebamugav kui erutav.

Püstine 69.
Püstine 69. Foto: Vida Press

Ühendkuningriikide terviseportaal Superdrug Online Doctor viis 1000 püsisuhtes oleva eurooplase ja ameeriklase seas läbi küsitluse, et välja selgitada, millised sekspoosid põhjustavad kõige rohkem ärevust, edastab Women’s Health.

Tuleb välja, et kõige rohkem kardetakse püstist 69 poosi, mille puhul tuleb ühel partneritest seista ja teist enda najal pea alaspidi hoida. Arvestades seda, et säärase sekspoosi jaoks peavad mõlemad olema küllaltki heas füüsilises vormis, ei ole imestada, et 57 protsenti naistest ja 43 protsenti meestest nimetas just selle poosi kõige ebamugavamaks.

Ebamugavale sekspoosile järgnes hirmutavate olukordade edetabelis anaalseks, kuigi meeste ja naiste arvamus läks selle puhul rohkem lahku. Kui naistest avaldas 55 protsenti, et peab anaalseksi kõige viimaseks asjaks mida proovida, siis meestest väitis sama vaid 30 protsenti.

Küsitluse järgi oli anaalseks meeste jaoks hoopis just see, mida nad enim proovida tahaks, naistest väitis sama vaid 12 protsenti. Kõige meeldivamaks sekspoosiks nimetasid naised misjonäriasendi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles