Riided, mis võib rahus osta veidi väiksemas suuruses

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Iskra Lawrence kannab joogapükse.
Modell Iskra Lawrence kannab joogapükse. Foto: MEGA Agency/ScanPix

Teatud rõivad tuleks osta pigem suured kui parajad, sest need võivad pesus kokku tõmbuda. Samuti on aga asju, mis enamasti hoopis välja venivad ja suureks jäävad.

Teksapüksid. Kui sa riietusruumis teksapükse jalga proovides pead kõhu sisse tõmbama, ei tähenda see kohe, et tuleks suuremad püksid võtta. Teksakanga kiud annavad päeva jooksul järgi ja püksid lähevad kandes avaramaks. Osta täpselt parajad püksid, sest teksaseid ei maksa nagunii väga sageli pesta, kirjutab Pure Wow.

Joogapüksid ja retuusid. Kui kangasegus on vähemalt viis protsenti spandexit, siis võid kindel olla, et retuusid annavad kandes samamoodi järele nagu teksad ning muutuvad avaramaks, mida kauem neid kannad.

Polüestrisegusest materjalist kampsunid. Polüestrist kampsunid on enamasti väga laiad ja lähevad kandes veelgi avaramaks ning varrukad venivad päeva jooksul aina pikemaks.

Sukad ja sukapüksid. Pärast paari pesu lähevad nailonsukad põlvede ja pahkluude ümber kortsu, sest materjal venib ja sukad jäävad suureks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles