Riided, mis tuleks osta number suuremad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villase kampsuni võid südamerahuga number suurema osta.
Villase kampsuni võid südamerahuga number suurema osta. Foto: Vida Press

Rõivanumbrid võivad palju erineda ja vahel ei olegi poes täpselt sobivat suurust – üks tundub väike, teine suur. Võttes arvesse seda, kuidas pesupesemine riiet muudab, on asju, mille võid kerge südamega suurema numbri võtta.

T-särk. Kvaliteetsed T-särgid on suuremalt jaolt tehtud puuvillast, mis võib kuivatis särgi koguni 20 protsenti väiksemaks teha. Kui võtad suurema särgi, ei pea muretsema, et üks hetk on lemmiksärgist saanud nabapluus, kirjutab Pure Wow.

Kraega särk. See tõmbub kokku vähem kui T-särk, kuid keskmiselt siiski 3 protsenti pärast esimesi pesukordasid. Väljakutse seisneb selles, et kunagi pole teada, kust särk enim kokku tõmbab – kas lähevad varrukad, krae või õlad.

Villane kampsun. Villakiud tõmbuvad pesus (ja ka keemilises puhastuses) kokku, mistõttu tasub kampsunit ostes valida avar number. Pealegi on suur kampsun väga mugav!

Sokid. Sokid tõmbuvad enamasti kokku, kui need on tehtud peamiselt puuvillast. Ära osta neid, mis on sulle napilt parajad.

Maani suvekleit. Suur suvekleit on kaunis, kui see on voogav ja avar. Kui sa ei taha, et see lühikeseks jääks, siis oled sunnitud kleiti kogu suve käsitsi pesema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles