Õde ja vend kaotasid tänu teineteise toetusele kokku 64 kilo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üksi on raske kaalust maha võtta, kuid koos lähedase inimesega on see kergem. Kevin ja Lindsey Minnick on vend ja õde, kes tänu Kevini tüdruksõbrale liitusid Kaalujälgijatega.

Lindsay oli ülekaaluline teismeline, kes tundis end basseinipeol teiste tüdrukute kõrval hiigelsuurena. Ta teadis, et peab midagi ette võtma, aga ei osanud kuskilt pihta hakata. Venna tüdruksõber Megan oli kaalujälgija ja kutsus gruppi ka Lindsey, kes esimese kahe kuuga kaotas 9 kilo, kirjutab Today.

Kuigi Meganiga koos elades sai programmist veidi kasu ka Kevin, oli tal siiski komme omaette kiirtoitu süüa ja lõpuks tõusis ta kaal 142 kiloni. Nii ei jäänud mehel muud üle, kui samuti naistega täielikult Kaalujälgijate programmiga ühineda. Ta lisas oma menüüsse palju puu- ja köögivilju ning lahjat valku.

Järgmiseks tuli trenn. Lindsay läks spinningutrenni ja vedas oma venna endaga kaasa. Koos proovisid nad ka jooksmist, jõusaali, Pilatest ja ringtreeningut. Seejuures said nad palju innustust konkurentsist. «Kindlasti peaks mainima ka võistlusvaimu, mis tekib kellegagi koos kaalu langetades,» märkis Lindsay. «Kui ma ei viitsinud trenni teha, aga nägin Kevinit ja Meganit treenimas, siis läksin kindlasti jõusaali isegi siis, kui ma tegelikult ei tahtnud.»

 

"Hey Kevin do the skinny arm"

A post shared by Kevin Minnick (@motivatingcouchpotato) on

Aastaga on õde ja vend mõlemad kõvasti maha võtnud ja palju enesekindlamaks saanud. Kevin kaotas 40 kilo, Lindsey 24 kilo.

Raskest ettevõtmisest on noored palju õppinud. Selleks, et nii suure tükiga hakkama saada, on peale trenni ja toitumise vaja ka lähedasi, kellele toetuda. «Ma ei oska sõnadesse panna, kui oluline on lähedaste toetus. Inimesed, kes saaksid aru, mida sa tunned ja läbi elad.»

Peale ühiste trennide said vend ja õde kokku ka selleks, et läbi arutada, mida süüa ja milliseid trenne teha, et oma eesmärkidele lähemale jõuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles