Viis asja, mille üle tülitsemine suhtes on täiesti normaalne

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Iga tüli puhul on kõige olulisem vahetada sõnu pigem rohkem kui vähem. Kõige halvem on koguda frustratsiooni ja rahulolematust enda sisse. Seega tülitsemine võib viia lahenduseni ja üksteise mõistmiseni.

Teemad, mille üle on normaalne tülitseda.

  1. Teil on erinevad rahalised prioriteedid. Selles ei ole midagi halba, kui te aeg-ajalt tülitsete raha teemal, kirjutab Womens Health Magazine. Näiteks võivad teil olla täiesti erinevad arusaamad raha säästmisest ja investeerimisest või üleüldse sellest, millele raha eelisjärjekorras kulutada.
  2. Te täidate nõudepesumasinat erinevalt. Kõik inimesed teevad seda natuke erinevalt. Sa võid arvata, et sinu tehnika on praktilisem ja mahutab rohkem, kuid su prtner nii ei arva. Sellised väiksed asjad võivad aeg-ajalt päevakorda tõusta ja tülisid tekitada.
  3. Teil on erinev seksivajadus. Alati on suhtes üks osapool, kes tahab seksi natuke rohkem kui teine ja selles ei ole midagi katastroofilist. Kui sa tunned, et sa vajad seksi rohkem, siis räägi sellest. Võib aga juhtuda, et kogu muu eluprobleemide keerises tekitab see teema ka lahkhelisid, kuid see käib elu juurde.
  4. Teil on erinev sotsiaalne elu. Näiteks sina eelistad käia rohkem väljas, üritustel ja sõpradega kohtumas kui su partner, kellele meeldib rohkem kodus olla. Partner võib tunda, et sa ei pühendu piisavalt aega talle ja sulle jällegi tundub, et ta ei suhtle teiste inimestega piisavalt. Selliseid tülisid tuleb ikka ette.
  5. Teil on erinev arusaam koristamisest. Kui sinu meelest aitab tolmulapiga riiulitel üle käimisest, et korter puhas näiks, siis su partner võib leida, et see pole piisav või vastupidi. Sellest võib tekkida tülisid, mis küll üldjuhul ei kesta kaua ja lahenevad kiiresti.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles