Trendikas soeng, mis tõstab nägu ja teeb nooremaks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce.
Beyonce. Foto: Darron Cummings/AP/Scanpix

Kujuta ette soengut, mida on imelihtne teha, see on praegu väga trendikas ja see teeb su välimuse mitu aastat nooremaks. Liiga hea, et olla tõsi? Sugugi mitte!

See pole muud kui klassikaline kõrge hobusesaba.

Iga tüdruk on lapsena kõrget hobusesaba kandnud ja meie kõigi rõõmuks on see nüüd ülipopp ka täiskasvanud naiste seas, kirjutab Pure Wow. Kuulsused nagu Beyoncé, Kerry Washington, Jane Fonda ja paljud teised on selle soengustiili omaks võtnud ning näitavad teistele eeskuju.

Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Angela Weiss/AFP/Scanpix

Kõrge punupats on suurepärane mitmel põhjusel. Esiteks mõjub see otsekui näo ringlõikus, sest tõstab nägu ülespoole ja paneb naha otsmikul ning silmade ümber rohkem pingule. Kõrge punupats sobib igas vanuses naistele olenemata juuste tekstuurist ja värvist.

Jane Fonda.
Jane Fonda. Foto: Vida Press

Kõrget punupatsi on ka väga lihtne teha. Kammi juuksed tihkelt üle pea kokku ja kinnita juuksekummiga. Kui tahad eriti siledat tulemust, tõmba juuksegeeli või lakiga kaetud käe või kammiga üle pea. Tänu tihkele patsile on nahk siledam ja selle soengu juurde saad kanda silmatorkavaid kõrvarõngaid. Kaunis ja lihtne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles