Pruut suri vaid mõni tund pärast abiellumist

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: StockSnap / CC0 Licence

Uus-Meremaalt Aucklandist pärit naine kaotas elu vaid mõned tunnid pärast seda, kui oli oma armastatuga abiellunud.

26-aastane Jamieka McCarthy-Harfordi pulm armastatu Alistairiga oli maagiline ja muinasjutuline. Seda suurema šokina tuli kõigile naise ootamatu surm, mille põhjustas bakteriaalne meningiit.

«Mul on seda väga raske mõista,» vahendab MSN murest murtud peigmehe sõnu. «Tema surm oli kõigile suur šokk.» Naise pere ütles Facebooki-avalduses, et Jamieka oli maailma kõige heasüdamlikum inimene, kes pani alati teiste huvid esikohale. Tema pulmad olnud imelised, täis armastust.

Meningiit väljendub gripilaadsete sümptomitega, kuid aja edenedes muutub aina hullemaks – palavik, peavalu, kange kael, iiveldus, oksendamine, valgustundlikkus, hingeldamine, väsimus, külmavärinad. Kliinik.ee kinnitusel on võimalik meningiiti ravida, antibakteriaalse ravi tulemused on aga seda paremad, mida varem sellega alustatakse. Inimene.ee vahendab, et Eestis esineb koolilastel ja täiskasvanutel meningiidi 0,2-7,3 haigusjuhtu 100 000 inimese kohta. Meningiidihaigete hulgas on rohkem meessoost patsiente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles