VIDEO! Musta ülikonnaga pole midagi peale hakata! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii mõnigi mees usub, et pidude aeg pakub fantaasiarikkamat riietust vaid õrnemale soole. Meestele on pilt ikka sama nüri: must ülikond, valge särk, lips ette ja minek. Eksite, sõbrad – mood soovitab kõike muud kui seda kõige igavamat valikut!

Aastalõpu paiku on üks pidu teise kukil ning argiste rõivastega sellest kadalipust edukalt läbi ei tule. Ei pääse ka kõige moeapaatsem mees – oma õhtused ülikonnad tuleb värske pilguga üle vaadata ning stiilsete lisanditega ellu äratada. Enne stiilisoovituste kallale asumist tasub aga veenduda, et ülikond oleks paras! Võib-olla on see vahepeal kapis salamisi kokku tõmmanud, selliseid asju tuleb ette. Uue hästiistuva õhturõiva saamine nõuab aega, tihti on vaja seda kandja järgi kohendada, ning parimad meesterõivaste märgid enamasti seda võimalust ka pakuvad. Praegu on juba viimane minut, et olukorrale stiilirindel korralik ja kriitiline audit teha. Arter on sulle veidi abiks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles