Sodiaagi saladused: viis tähemärki, kes on kõige suurema tõenäosusega kurjategijad

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

On mõned tähemärkide esindajad, kes justkui ei suuda oma nina pahandustest eemal hoida.

Kas poleks tore, kui me saaksime ennustada, milline inimene kõige suurema tõenäosusega kurjategijana lõpetab? Muidugi on olemas erinevat statistikat, kuid ka astroloogial on oma sõna siin sekka öelda. Kui sind kellegi kriminaalsed kalduvused huvitavad, siis võid ette võtta tema sünnikaardi - kui seal on tugevalt esindatud Uraan, ole tähelepanelik. Uraan on kaose, reeglite rikkumise ja status quo küsimuse alla seadmise planeet. See kõik ei ilmne alati negatiivselt, Uraan julgustab ka progressi ja arengut, kuid kui Uraanist juhitud inimesele pakub elu palju stressirohkeid olukordi, võivad asjad käest minna, kirjutab Your Tango.

Millised on siis tähemärgid, kes kõige suurema tõenäosusega kriminaalsetele tegevustele kalduvad? Võtame ette viis kõige «hullemat», alustades leebematest ja lõpetades kõige ohtlikematega. Tasub muidugi tähele panna, et tegemist on astroloogiaga ning kogu seda nimekirja võiks siiski vaadelda teatava skepsise ja eluterve huumoriga.

5. Kalad

Erinevalt Kaljukitsest juhivad Kalasid emotsioonid. Nad kipuvad kinni jääma teiste probleemidesse ning neil on raske eristada, kus algavad nende endi mured ning lõppevad teiste omad. Kalad tõenäoliselt küll ise krimitegevusi ei algata, aga kui neid veendakse, et see on ainus lahendus olukorrale, siis võivad nad kergesti pahandustesse sattuda.

4. Kaksikud

Elegantne ja intellektuaalne Kaksik suudab oma kaaskondlasi kaasa tulema praktiliselt kõigega. Ja see on omaette oskus - mida võib ka kergesti kuritarvitada. Kaksikutele üldiselt vägivaldsed kuriteod ei meeldi, aga nad on suurepärased petjad, väljapressijad ja mõjutajad. Ühesõnaga on Kaksikud osavad kõiges, mis aitab neil inimestelt saada kätte seda, mida nad tahavad.

3. Veevalaja

Veevalajat ei hoia ohjes reeglid ja seadused, veel vähem huvitavad teda ühiskonna eeldused ja ootused. Nad tunnevad, et on seadustest üle, kuid hoolimata oma ekstsrentrilisusest on Veevalajatel üldiselt suurem eesmärk inimkonna heaolu parandada. Niisiis: kui te näete Veevalajat seadusi rikkumas, teeb ta seda tõenäoliselt seetõttu, et usub end käituvat inimkonna hüvanguks.

2. Jäär

Jäärad on otsustanud saada, mida nad tahavad, ning nad teevad seda omal kombel, hoolimata sellest, mida seadustel on asja kohta öelda. Kirglikud, kannatamatud, lühikese süütenööriga - Jäärad on kõige rohkem valmis kasutama füüsilist vägivalda ning hävitama vara.

1. Skorpion

Skorpioni meelt ja südant tõmbab alati selle poole, mis on peidus ja salajas: nad armastavad saladusi, draamat ja elevust. Kriminaalne allmaailm on nende jaoks paeluv ning sõltuvalt sellest, mis on nende teised anded, võivad nad olla seotud kõiksugu kahtlaste asjadega. Skoprion on aga kaval ning kuna neil on tugev enesealalhoiuinstinkt ja oskus leida seadusauke, ei jää nad suure tõenäosusega kunagi vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles